logotip spo  
 
 
 
 
 
dežurna služba

PLAČILO STANOVANJSKIH STROŠKOV PREKO DIREKTNE OBREMENITVESkladno z določbami Zakona o plačilnih storitvah in sistemih, vas obveščamo, da od dne 9.11.2012 dalje izvajamo direktno obremenitev po pravilih SEPA (krajše SDD). V zvezi z SDD veljajo vsi členi v splošnih pogojih bank (ponudnikih plačilnih storitev), ki se nanašajo na SDD.

Skladno s pravili sheme SDD vse spremembe oziroma ukinitev vašega soglasja za direktno obremenitev, katera se nanaša na poravnavo mesečnih plačil stanovanjskih stroškov, ne urejate več pri vaši banki, temveč pri nas, na sedežu podjetja SPO, d.o.o., Blaževa ulica 3, Škofja Loka.

Obrazec za spremembo soglasja za direktno bremenitev SEPA najdete na naslednji povezavi ali pa se oglasite na sedežu podjetja v času uradnih ur: ponedeljek od 10h do 15h, sreda od 10h do 17h, petek od 7h do 13h.
Prosimo vas, da nam izpolnjen in podpisan obrazec vrnete na naš naslov SPO, d.o.o., Blaževa ulica 3, Škofja Loka, na fax št.(04) 51 12 790 ali po elektronski pošti na info@spo.si.

Že sklenjena soglasja se bodo avtomatsko prenesla iz vaše banke in jih zato ni potrebno ponovno sklepati pri nas. Direktno obremenitev (poravnavo obveznosti) bomo še naprej izvajali 28. dan v mesecu, iz kritja na vašem transakcijskem računu.


 
 
Dokumenti
SPO, podjetje za upravljanje nepremičnin, Škofja Loka, d.o.o., Blaževa ulica 3, 4220 Škofja Loka
Tel. 04 / 511 27 80  |   Fax. 04 / 511 27 90  |  info@spo.si